Mostra d'escultura i pintura de Manel Àlvarez a Castell d'Aro

L'obra de Manel Àlvarez és visitable a les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro fins  al 20 d’octubre sota el títol 'Visió personal', formada per una seixantena d’obres de pintura i escultura.

En escultura són peces elaborades amb marbre de Carrara, Bardiglio, Calatora o marbre negre de Bèlgica; travertí persa o romà; bronze, alumini o fusta Ipé o bé la combinació de diversos d’aquests materials. En pintura presenta obres de grafit sobre paper o fusta, llapis i aquarel·la sobre paper; tècnica mixta sobre paper o sobre fusta o aiguada sobre fusta.
 
Des de mitjans dels anys 70 Manel Àlvarez ha realitzat nombroses exposicions arreu del món i la seva obra és present en espais públics de diverses ciutats de Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Brasil i Estats Units. Durant aquest anys ha viscut a Barcelona, Milà, Carrara, París, Sao Paulo i Atlanta. L’any 1989 es va traslladar a Corçà i el 2004 establí el seu taller a Saus, Camallera. L’any passat Àlvarez va exposar la proposta 'Walking Trough' d’escultures de gran format a l’aire lliure, al Parc dels Estanys de Platja d’Aro.

'Visió personal' és la cinquena mostra de l’any al castell de Benedormiens, forma part del cicle anual d’exposicions al municipi i es pot visitar gratuïtament els caps de setmana i festius. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura