Els Amics de les Arts, Myles Sanko o Judit Neddermann al Festival de Música de Begur

Begur

Data: 08/05/2018

Myles Sanko, Els Amics de les Arts, Duquende i Chicuelo, Maria Arnal i Marcel Bagés i Judit Neddermann seran els principals atractius del Festival de Música de Begur. El certamen arriba aquest estiu a la seva 41a edició apostant per mantenir una oferta de concerts de qualitat a un preu assequible. 

Des del soul a la cançó d'autor o el pop, passant pel flamenc i altres ritmes, el Festival de Begur portarà a diferents escenaris del municipi vuit nit d'espectacles que començaran el 27 de juliol amb Els Amics de les Arts. El grup de pop en català estrenarà el festival després d'una cercavila popular de baixada del Castell. El concert tindrà lloc al Pati de les Escoles Velles, emplaçament principal del certamen. L'1 d'agost serà el torn de Kaué i Rica al nucli antic d'Esclanyà, el 3 d'agost el del soul i el jazz de Myles Sanko a les Escoles Velles. El 7 d'agost nit de flamenc amb Duquende i Chicuelo al Mas d'en Pinc, antiga casa de la bailaora Carmen Amaya. 

El festival tornarà a les Escoles Velles el 10 d'agost amb Judit Neddermann, una de les veus femenines de moda a l'escena catalana. Llavors visitarà les platges begurenques: l'11 d'agost jornada de reggae a Sa Tuna amb Reggae per Xics i The Penguins Band i el 14 d'agost ska amb President Xai a Sa Riera.
La programació finalitzarà el 17 d'agost amb la cançó d'autor del duo Maria Arnal i Marcel Bagés, altre cop a Begur.

Homenatge a Carmen Amaya

A tots aquests concerts s'hi afegirà de forma complementària la segona edició de l'Homenatge a Carmen Amaya organitzat per l'Associació de Comerciants i Turisme, que portarà una doble sessió de flamenc i 'tablao' el 18 d'agost al Pati de les Escoles Velles

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura