Tornen les Jornades Gastronòmiques de l'Angula del Ter i del Molí de Pals

INTERVÉ: Joan Carles Sànchez, xef del restaurant Es Portal Hotel Gastronòmic

L'angula és un dels menjars més selectes que hi ha als restaurants i malgrat tenir la mala fama de no ser un producte econòmic, des d'Angula del Ter treballen per donar-lo a conèixer i popularitzar-lo. Per aquest motiu diferents restaurants de Pals van impulsar les Jornades Gastronòmiques de l'Angula del Ter i del Molí de Pals, una iniciativa per presentar el producte a qui no el coneix i convidar els qui no en compren habitualment a tastar-les a preus més econòmics i amb receptes diferents.

Després d'un any de descans per manca d'angula i aprofitant que enguany la pesca és molt bona, tornen per quarta vegada les Jornades Gastronòmiques de l'Angula del Ter, en les que hi participen els restaurants Es Portal, Sa Punta i Sol Blanc. Establiments que treballen amb productes de proximitat.

L'objectiu final de les diverses propostes gastronòmiques que organitzen conjuntament com les Jornades de la Tòfona, del Foie o del Calamar, a més de promocionar els productes de la terra, és oferir una proposta activa en temporada baixa per als restaurants que estan oberts tot l'any.

La presentació de les IV Jornades Gastronòmiques de l'Angula ha tingut lloc a la Gola del Ter i ha comptat amb la intervenció del pescador artesanal d'Angula del Ter, Juli Carbó, i dels xefs dels restaurants que incorpora aquesta proposta, Carles Sànchez, Ivan Beumala i Jordi Riba. L'acte ha finalitzat amb un tast d'arròs amb Angules.

La campanya finalitzarà el dia 14 de febrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura