56 mil espectadors viuen la programació cultural de l'Espai Ter durant el 2017

56 mil persones han gaudit durant el 2017 de la programació cultural de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí consolidant-se aquest equipament cultural i augmentant any rere any l'activitat. Durant aquest any passat el públic va créixer en 4 mil persones més que el 2016.

Aquest auditori ha programat durant el 2017 un total de 117 activitats de teatre i arts escèniques, música i màgia. A punt de presentar la programació per aquest primer semestre d'any des de l'Espai Ter fan un balanç de la feina feta el 2017 i del nombrós públic que ha gaudit de les propostes culturals.

Destacar l'èxit del 'Cicle Grans Orquestres' que donen veu dins de l'auditori a les grans orquetres del país. Amb el grup de música Manel i el concert de la seva gira 'Jo competeixo' es va estrenar l'Espai Ter com a auditori per concerts de gran format i a peu dret un format que es va repetir amb el concert d'Oques Grasses. Un altre gran nom de l'escena musical que ha passat per Torroella és el basc Kepa Junquera. També ha sigut durant aquest 2017 quan s'ha materialitzat l'acord amb les Joventuts Musicals del municipi que han fet un cicle de concerts en el darrer quatrimestre. I èxit també del primer cicle de Nadal que des de Cultura ja confirmen que es repetirà aquest 2018.

A nivell teatral s'ha pogut veure a Torroella una mostra del millor de l'escena catalana. Entre les representacions hi havia 'Homes', el musical de moda dirigit per Sergi Belbel i Carol López; la presència d'un gran com José Sacristán, acompanyat de Javier Godino a 'Muñeca de porcelana'  la celebrada 'Art', amb el trio Orella-Arquillué-Villanueva i 'La Treva' de Julio Manrique.

Un 2017 rodó en el que a més s'ha estrenat un abonament T5 que ha permès al públic gaudir de cinc espectacles per 50 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura