El festival de la Porta Ferrada tanca amb 41.000 espectadors

INTERVÉ: Josep Saballs, regidor de festivals de SFG

Concert de gran format amb Ricky Martin com a cap de cartell per posar la cirereta final d'una edició del Festival de la Porta Ferrada en la que s'han batut rècords en públic, 41.000 persones, 9.000 més que l'any passat i 8 espectacles amb totes les entrades venudes. 

Més de 5.000 persones van omplir el Guíxols Arena aquest dilluns al vespre en el que ha estat el concert més esperat de la 56ena edició del festival ganxó. Ricky Martin ha baixat el teló d'un certamen que s'ha farcit de més de 30 concerts de músics i espectacles molt diversos.

La versatiliat de diferents espais permet avui al festival la facilitat d'acomodar als artistes i el seu públic segons les seves necessitats. El Porta Ferrada es troba en un moment molt dolç fruit de la participació público-prtivada i la tossuderia per mantenir un equilibri entre un cartell on la selecció delicada i variada de la programació preval per sobre qualsevol premisa. Uns objectius que els han portat en tres anys a superar any rere any les xifres de públic i posicionar el ceramen com un clar líder de la música en directe durant l'estiu al país.

Porta Ferrada tanca l'edició 2018 però ja té l'ull posat a l'any que ve. De fet asseguren que en unes setmanes avançaran alguns dels noms que formaran la programació 2019.

El festival ganxó tanca llums en una setmana en la que poc a poc aniran posar fi la majoria de certàmens de la comarca. A Torroella i Sant Feliu els seguirà Cap Roig que aquest dimecres posarà el punt i final a la programació amb el concert d'Andrea Bocelli.

 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura