Gatillazo és el cap de cartell del II Golden Rock d'Ullà

Gatillazo és el cap de cartell del II Golden Rock d'Ullà
Ullà

Data: 14/06/2019

El cantant i fundador de la històrica banda de punk rock La Polla Records, Evaristo, actuarà en el II Festival Golden Rock d’Ullà, que tindrà lloc 29 de juny a la zona esportiva del municipi. Evaristo ho farà amb el grup Gatillazo, que va fundar poc després de la desaparició del reconegut grup basc.

Gatillazo, a part d’Evaristo (veu), està integrat per Txiki (guitarra), Angel (guitarra), Butonbiko (baix) i Tripi (bateria). Txiqui i Tripi ja van ser companys d’Evaristo en el darrer any de la Polla Records. En aquests anys, el grup Gatillazo ha tret al mercat 6 discs: Gatillazo, Dianas legales, Sex Pastels, Sangre y mierda, SXXI i Cómo convertirse en nada.

A part de Gatillazo, el Festival, que organitza un grup de joves del municipi amb el suport de l’Ajuntament, comptarà amb vuit formacions més de l’estil punk rock. D’entre aquestes formacions, n’ hi haurà dues de gironines, Fetus i Komodor. Fetus és una formació de la Bisbal d’Empordà creat el 2017 i format per Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Lluís Català (bateria) i Jordi Anticó (guitarra). En aquest temps ja han editat dos discs: L’epicentre del fangar i Terra cuita. Komodor, que és un grup de Girona, es va formar a mitjans del 2015 i ofereix una música contundent amb missatges clars. La banda està integrada per David González (guitarra i veu), Santi González (baix), Ruben Paz (guitarra i veu) i Inés Bernácer (bateria).

Les altres sis bandes són: Arpaviejas, CRIM, Rude Pride, The Demencials, Mousse de Araña i Barrena, tributo a Barricada. Arpaviejas, creat el 2001 als afores de Barcelona, és una banda liderada per JR Kubensis, que va iniciar-se com a cantautor. El seu darrer treball és El último carrtucho. CRIM és un grup format el 2011 i és originari de Tarragona. Està format per Adrià Bertran (veu i guitarra), Quim Mas (guitarra), Javier Dorado (baix i cors) i Marc Anguela (bateria i cors). El seu segon disc, Pare nostre que esteu en l’infern, va ser considerat el millor disc de música hardcore punk del 2018 a nivell estatal per la revista Mondo Sonoro.

Rude Pride és una banda de Madrid, creada el 2003. Està integrada per cinc amics: Miquel (veu i teclat), Aron (guitarra), Alberto (guitarra), Carlitos (baix) i Anxo (bateria). The Demencials, fundat el 2006 a Vic, està format per Guillem Cañellas (veu), Pol Tebé (bateria i segoan veu), Àngel Caralt (baix i cors), Boi Tebé (guitarra solista i cors), i Gil Roure (guitarra i cors). Mousse de Araña és d’un poble de Barcelona fundada el 2008. L’integren David (veu), Reyes (guitarra), Herni (baix) i Marc (bateria). I Barrena, creat el 2009 a Barcelona, per rememorar el so i les cançons de Barricada, la formen Joan Carles “Pinpon” (veu), Sergio González (guitarra i veu), Ivan Torres (guitarra i cors), David Cànovas (vaix i cors) i Jordi Farreras (bateria).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura