Santi Arisa assaja l'espectacle de la Gala Pro Baix Ter amb les corals de Palafrugell

Abans de viure la Gala Pro Baix Ter d'aquest 2022, ens hem endinsat en l'últim assaig que han realitzat les dues corals palafrugellenques que hi participen -Nit de Juny i els Virolets- amb el seu director, Santi Arisa.

Només queda un dia per la celebració de la segona Gala Pro Baix Ter, la iniciativa solidària i cultural impulsada per Giropoma i l'Espai Ter que enguany tindrà com a beneficiàries dels diners recaptats les ADF Montgrí i Puig Segalar. L’acte central de la gala, que porta per títol Sardanova 21, comptarà amb un cartell de luxe, dirigit pel reconegut músic Santi Arisa.

En aquesta ocasió, l'espectacle comptarà amb una gran escenografia i la participació d'una gran quantitat de músics, cantants i dansaires: de Santi Arisa & Lakatans, la Cobla Contemporània, l’Agrupació Sardanista Continuïtat, de Torroella de Montgrí, i les corals Nit de Juny i els Virolets, de Palafrugell. Tots ells es reuniran dalt de l'escenari per oferir un espectacle irrepetible. 

La Sardanova va ser creada per Arisa l'any 1993 i en aquest concert de gran format es proposa revisitar-la amb una mirada innovadora adaptada als temps actuals. Sardanova suggereix una lectura actual de la música d’arrel on es combinarà la música de cobla, amb la cobla contemporània; la música de jazz i rock, el pop i el funk.

Es tracta, doncs, d'un espectacle concebut expressament per a l'ocasió i pensat per a tots els públics, per gaudir de la bona música d’arrel i contemporània acompanyades de la força de la veu coral i amb una exhibició de dansa que el fan un esdeveniment únic. 

L'espectacle tindrà inici a les 20h. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura