Concurs floral i espais ambientats al Guíxols Flors

Intervé: Jordi Vilà, regidor de cultura

Sant Feliu de Guíxols celebrarà la primavera aquest cap de setmana amb el Guíxols Flors i el seu 65è concurs - exposició de flors, un dels certàmens florals més antics de comarques gironines

El concurs torna enguany al seu format original amb més categories i tres premiats en cadascuna, que inclouen des d'ikebana a orquídies, roses, bonsais, rams de flors o ornamentació. 

A banda de l'ajuntament hi haurà cinc espais més que es decoraran amb motius florals i primaverals i que s'obriran al públic durant tot el cap de setmana: la placeta Sant Joan, l'Antic Hospital, el Pati de l'Escola de Música, el Carrer de l'Horta i els Jardins del Monestir. Aquests darrers van ser la gran atracció de l'any passat amb més de 4.000 visitants i enguany es tornaran a obrir especialment per la ocasió per donar a conèixer la seva bellesa natural i patrimonial. 

A banda de l'art i les flors, el Guíxols Flors contempla també concerts de música clàssica o jazz als Jardins del Monestir, la presentació del darrer llibre de Pilar Prim o una sortida matinal amb un botànic per conèixer les plantes que es troben a la rodalia de Sant Feliu de Guíxols. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura