Cinemes Arinco reobrirà amb una nova gestió

Palamós

Data: 16/09/2020

INTERVÉ: Lluís Puig, Alcalde de Palamós // David Cuesta, Membre cooperativa Cinema4you 

L'emblemàtic cinema de Palamós 'Cinemes Arinco' tornarà a encendre els seus projectors el 24 de setembre. Aquesta vegada, l'explotació comercial del cinema anirà a càrrec de la cooperativa 'Cinema 4 You' i suposarà una segona reobertura en poc més d'un any. Actualment, la cooperativa de nova creació 'Cinema 4 You' porta la gestió del Cinema Prado de Sitges així com del Cinema Ribes, situat a Sant Pere de Ribes. 

Amb l'objectiu de fer créixer el nombre de cinèfils, 'Cinema 4 You' vol estendre's arreu de Catalunya apostant tant pel cinema comercial amb les estrenes més actuals com per oferir una programació alternativa que comptarà amb sessions en versió original.
A més, s'oferirà una àmplia oferta d'esdeveniments per a cinema com òperes, ballets musicals i concerts, entre d'altres.

L'ajuntament de Palamós valora molt positivament que 'Cinema 4 You' agafi el relleu  del i facin possible la continuïtat de l'emblemàtic cinema a Palamós. A més, com a la resta de cinemes gestionats per la cooperativa, es valdrà de publicitat local i es treballarà per acostar-se a la ciutadania i potenciar l'activitat del setè art al Baix Empordà.

D'entrada les sales s'obriran de dimecres a diumenge amb la possibilitat d'obrir durant tota la setmana en temporades de més afluència de gent.
La reobertura arriba poc després que l'antiga empresa gestora anunciés que deixaven l'explotació dels Cinemes Arinco i que no tornarien a obrir després de l'aturada provocada per la COVID-19.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura