Palamós celebra tot i la pluja el 50è aniversari de l'Aplec de la Sardana

Les cobles Jovenívola de Sabadell, Reus Jove, Mediterrània i Baix Empordà han protagonitzat l'Aplec de la Sardana de Palamós en la celebració de la seva 50a edició. L'aplec es va fer al parc de l'Arbreda on en motiu de l'aniversari s'hi ha descobert una placa commemorativa.

L’Agrupació Sardanista Costa Brava amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palamós és qui organitza aquesta festa de la sardana, un dels aplecs més veterans de les comarques gironines. Per pluja l'aplec es va traslladar de l'arbreda a la nau dels 50 metres i quan va deixar de ploure va acabar a la plaça del Suro, situada davant aquest equipament.

L' Ajuntament de la vila va fer un agraïment a tota la tasca feta per l'Agrupació Sardanista Costa Brava en l'organització, impuls i difusió d'aquesta activitat i de tota aquella que té lloc al municipi en relació amb la sardana.

També es va aprofitar l'aplec per homenatjar al mestre Xavier Forcada, en el seu 75è aniversari i autor de la sardana 'Aires a prop de mar' que es va estrenar en aquets aplec.

Tot a punt pel festival 'Amb So de Cobla'
Després de la festa de l’Aplec, l’Agrupació Sardanista Costa Brava ja prepara per al pròxim 8 d’agost, a les 22 h i també a l’Arbreda municipal, la nova edició del prestigiós “Concert de Sardanes de la Costa Brava-Memorial Ricard Viladesau”. Aquesta activitat arriba enguany a la 18a edició, i comptarà amb les prestigioses cobles Montgrins i la Principal de la Bisbal, que interpretaran una quinzena de sardanes. Aquest concert tan especial, obrirà la segona edició del festival 'Amb So de Cobla' que té un programa de concerts amb la música de cobla com a protagonista. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura