Stay Homas, Oques Grasses o Zoo actuaran al festival Ítaca

Baix Empordà

Data: 12/04/2021

INTERVÉ: Francesc Arnau, director del festival Ítaca.

Surt a la llum la nova programació del festival Ítaca, que enguany oferirà més d'una vintena de concerts repartits per set pobles de l'Empordà. Sobre l'escenari es podran escoltar bandes i artistes de gèneres diversos d'un marcat to reivindicatiu, que actuaran del 21 de maig al 25 de setembre.

Artistes consolidats per a tots els gustos i edats
Entre els noms més sonats, el trio Stay Homas, Oques Grasses, Zoo i Lágrimas de Sangre. Completen el repòquer d'asos Balkan Paradise Orchestra, Iseo & Dodosound i Travis Birds.

L'escena més independent ve protagonitzada per la ironia d'Albert Pla, el piano de Clara Peya, la cantautora Núria Graham i la psicodèlia d'El Petit de Cal Eril.

Pel que fa a les bandes emergents, aposta reiterada del festival, es presenta la banda de l'excantant de Txarango, Marcel i Júlia, així com les propostes trencadores de The Tyets, Galgo Lento i Ariana Abecasis.

Si es vol gaudir de la música amb tota la família, a l'Ítaca també actuaran El Pot Petit i Xiula.

21 actuacions a 7 pobles empordanesos
En total hi ha programades 21 actuacions a Palafrugell, Gualta, Corçà, La Pera, L'Estartit, Calella de Palafrugell i l'Escala.

Sentit homenatge a Arcadi Oliveres
"Estem obligats a no perdre mai l'esperança" és la frase, pronunciada per l'activista Arcadi Oliveres, que en sentit d'homenatge emmarca el cartell d'enguany. Amb un contundent to reivindicatiu, el festival reclama més accions per assegurar la supervivència del sector, així com el seu caràcter essencial.

Enmig d'una pandèmia, la novena edició del festival organitza els concerts en espais oberts  de grans dimensions, lluny dels nuclis urbans, i amb aforaments limitats d'entre 500 i 900 espectadors.

Hi ha 13.000 entrades disponibles
Les entrades s'han posat a la venda aquest dilluns al migdia a la pàgina web del festival i n'hi ha un total de 13.000 disponibles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura