Prop d'un miler de persones visiten els 3 Reis d'Orient a Palafrugell de forma segura

Prop d'un miler de persones visiten els 3 Reis d'Orient a Palafrugell de forma segura
Palafrugell

Data: 05/01/2021

Un total de 230 bombolles familiars, en total aproximadament un miler de persones, han pogut saludar als tres Reis d'Orient que durant la jornada d'avui s'han instal·lat al Teatre Municipal amb l'objectiu d'acabar de recollir totes les cartes que els hi mancaven dels nens i nenes de Palafrugell.

Aquest any l’arribada dels Reis a Palafrugell ha estat diferent a les habituals dels darrers anys degut a les restriccions provocades per la lluita contra la Covid-19, així Ses Majestats els Reis d'Orient han arribat directament al Teatre on s’hi ha organitzat la visita dels infants d’una manera ordenada i segura. 

Per participar-hi calia reserva prèvia per part de la unitat familiar, facilitant un telèfon i una adreça de correu electrònic. ⁣En el moment de la reserva calia triar un sol rei per lliurar la carta, en el cas de germanes i germans visitaven el mateix rei, per evitar encreuaments.⁣ 

L'horari de la recepció ha estat de les 9 del matí a 9 de la nit en franges de 30 minuts. Cada unitat familiar podia estar formada per un màxim de 2 adults i un màxim de 3 infants, tots sempre de la mateixa unitat familiar. En total 5 persones màxim. ⁣

⁣Al vestíbul del Teatre s'han instal·lat diverses actuacions per fer més amable l'entrada a la sala on estaven els tres Reis i enguany també es disposava de fotògrafs professionals que s'han encarregat de fer la tradicional foto per després fer-les arribar per correu electrònic de forma gratuïta.

Les carrosses del seguici reial també ha comptat amb protagonisme, ja que ha estat situades al carrer Pi i Margall perquè la gent pogués veure com han arribat fins a Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura