Punt final al Cap Roig Festival amb un total de 43.200 espectadors

Joan Dausà, Morat i Rigoberta Bandini han estat els encarregats de tancar el Festival de Cap Roig d'aquest any. El festival, amb 43.200 espectadors i una nova proposta gastronòmica, l'èxit ha estat molt notable i ha aconseguit assolir un índex d'ocupació del 93%.

Els tres últims concerts del Festival de Cap Roig ja han tingut lloc amb tots tres entrades completament exhaurides. L'artista Català Joan Dausà va tornar amb 'Ho tenim tot', un disc ple d'energia i optimisme despès de tres anys de silenci discogràfic. Aquest disc consagra de manera definitiva l'artista de Sant Feliu de Llobregat. Gràcies a la seva última gira, Dausà va poder accedir als grans festivals i espais escènics del país i va exhaurir les entrades arreu on va actuar interpretant cançons com 'pina' dedicada a la seva filla. Dissabte va aconseguir fer vibrar l'escenari i el públic de Cap Roig.

Morat, el grup de pop espanyol més important d'aquest moment que ha iniciat una nova gira aquest any 2022, va actuar diumenge 14 d'agost i va sorprendre amb una evolució musical enriquida per la maduresa artística. El grup va enamorar el públic amb els seus grans i tradicionals éxits 'Cuando Nadie ve', 'Como te atreves', 'Besos en guerra' o 'Aprender a quererte'. Però també va aconseguir el mateix sentiment interpretant alguns dels seus nous temes com 'París' o 'Llamada perdida'.

Amb l’actuació de l’artista femenina del moment, Rigoberta Bandini, que va posar en peu el públic del festival amb tots els seus últims èxits, com “Ay Mamá” o “Aviam què passa”, aquest dilluns s’ha posat punt final a la vint-i-dosena edició del Cap Roig Festival. Paula Ribó va aconseguir posar en peu al públic tant a l'inici com al final del concert a més d'interpretar les seves cançons quasi al mateix to que l'artista fins i tot fent servir el micròfon. 

Pel que fa al festival, aquest estiu s'han pogut gaudir de 19 actuacions de grans estrelles internacionals i nacionals, que han confirmat un any més un cartell eclèctic i de primer nivell. Aquesta 22a edició, organitzada per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank, clausura així aquesta edició amb una xifra de més de 43.200 espectadors, els quals han pogut gaudir de grans artistes que han pujat a l'escenari com Sebastian Yatra, Christina Aguilera, Pablo Alborán, Sergio Dalma (concert el qual una part de la recaptació es destinarà a  la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional o malalties mentals de la comarca del Baix Empordà), Stay Homas, Raphael, Rosario, Dani Martín o Camilo. El festival ha aconseguit penjar el cartell d’entrades exhaurides en un total d’onze concerts, assolint un índex d’ocupació del 93%. Gràcies al gran repertori i la nova incorporació gastronòmica d'aquest any, Cap Roig Festival ha estat un any més un gran esdeveniment de l'estiu que s'espera continuar gaudint. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura