Taburete ha enlluernat el públic un any més a Cap Roig

Taburete ha tornat a trepitjar l'escenari del Festival de Cap Roig un any després d'haver-ho fet l'any passat, però aquest cop amb la presentació del seu darrer àlbum 'La Broma Infinita' i on van presentar un repertori de cançons molt variades per fer transmetre diverses emocions al llarg de tot el concert. 

Després de l'èxit dels tres primers discs que van portar a la banda a ocupar el número 1 a la ràdio, a la nominació d'un Grammy Llatí a millor àlbum pop-rock i a visitar els principals escenaris d'Espanya, Europa i Llatinoamèrica, Taburete arriba a l'escenari de Cap Roig aquest dilluns amb el seu quart àlbum 'La broma infinita' publicat des del febrer, però que aquest cop compta amb una aposta de repertori musical molt més diferent i melòdic.  

Taburete va enlluernar la nit de dilluns començant amb la seva faceta més energètica interpretant temes com 'Por lo que pueda pasar', 'Belerofón' o '5 sentidos', que comparteix amb el grup DVICIO,  fins temes que representen la seva faceta més romàntica com 'Sirenas', 'Abierto en vena' o 'Odisea en el espacio'.

Guillermo Bárcenas i Antón Carreño van afirmar que feia molt de temps que no comptaven amb un públic tan animat. La posada en escena i la intensitat del moment van fer fins i tot emocionar als músics que compartien l'escenari i acompanyaven als intèrprets. 

Taburete, aquest dilluns no era la primera vegada que actuava a Palafrugell, ja que ho van fer l'any passat al mateix escenari en el marc del Festival Cap Roig  i tot i l'èxit que va tenir, també han aconseguit posar l'auditori del revés aquest dilluns. 

Des dels inicis, la banda no ha parat de créixer gràcies a la popularitat i al boca-orella que permeten les xarxes socials. Tot un cicló musical que ha aconseguit consagrar-se sense l’ajuda de grans campanyes publicitàries, gestionant ells mateixos cada pas que fan i tenint sempre com a punt de referència el seu incansable públic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura