Begur reuneix a desenes d'aficionats de l'univers de Tintín

Begur

Data: 27/10/2019

Els aficionats de l'univers de Tintín han tingut una destacada cita al seu calendari aquest cap de setmana, la celebració de la 15a Trobada Tintinaire. Un esdeveniment de caràcter itinerant que enguany s'ha celebrat al municipi de Begur en el que els visitants han pogut gaudir de xerrades, il·lustracions, pel·lícules, exposicions, dibuixos i paradetes de merchandising relacionats amb les aventures d'aquest personatge. 

La principal novetat d'aquesta edició és que Begur ha estat el primer municipi a acollir l'esdeveniment al llarg de tot el cap de setmana. Les 14 edicions anteriors només s'havien realitzat al llarg d'una sola jornada.

L'associació 100, organitzadora de la trobada, ha comptat amb la col·laboració d'entitats locals com l'Scotter Club Begur, que ha exposat les seves motocicletes, i l'Esplai Autèntic, que ha realitzat activitats i tallers infantils amb en Tintín i els personatges que l'acompanyen en les seves aventures com a protagonistes.

L'esdeveniment ha omplert la vila baix empordanesa de desenes de curiosos i aficionats de l'univers tintin, entre ells Josep Maria Cadena, periodista, crític d'art i un dels màxims coneixedors dels il·lustradors i dibuixants catalans del segle XX, que ha estat el pregoner de la Diada Tintinaire.

Un dinar de germanor va posar fi a la Trobada. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura