Ajornada la Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou de Calonge

Ajornada la Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou de Calonge
Calonge i Sant Antoni

Data: 29/10/2020

 L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit ajornar la Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou degut a les restriccions marcades per evitar la propagació de la Covid19.

La situació actual de propagació de la pandèmia i la previsió que s’apliquin mesures més restrictives han fet que l’Ajuntament decideixi ajornar els actes d’aquestes festes, que s’havien de celebrar del 5 a l’11 de novembre. Actualment les restriccions aprovades per la Generalitat prohibeixen la celebració de Festes Majors. L’evolució de la pandèmia fa preveure que en les properes setmanes no hi haurà una relaxació d’aquestes mesures.

Des de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni s’havia elaborat un programa d’activitats adaptat a les restriccions d’aforament i d’higiene, si bé per responsabilitat i prevenció, s’ha acordat no tirar endavant amb els actes previstos i ajornar-los. Ara l’Ajuntament treballa amb la previsió de posposar les activitats pel mes de desembre, si bé això dependrà de l’evolució de la pandèmia i de les mesures que s’apliquin en aquell moment.
 
La Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou havia programat per enguany una vintena d’activitats: el concert a la carta del cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà, amb Joan-Pau Chaves, l’espectacle Bona Gent de Quim Masferrer, un concert de La Principal de la Bisbal, un espectacle de dansa aèria a càrrec de l’Associació Pengim-Penjam, un tast de vi a cegues, dues visites mindfullness al Mas Molla i al Celler Viníric, una caminada popular, el sopar de celebració del desè aniversari de l’Espai Jove, una exposició de fotografies de Calonge dels anys 80 i una caminada popular, entre d’altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura