Les jornades gastronòmiques de la Tòfona celebren la 7a edició amb novetats

Pals

Data: 16/12/2021

Des d'aquest dijous 16 de desembre i fins el proper 15 de gener ja es pot tornar a gaudir d'una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona de Pals, organitzades per col·lectiu Quermany Gastronòmic.

Aquesta campanya celebra aquest 2021 la setena edició i ho fa amb una novetat destacada. La tòfona que acompanyarà els plats serà de proximitat, gràcies a l'acord que s'ha arribat amb productors de proximitat (SotaTerra Cultius), que se situen al mateix Baix Empordà, en concret, a Serra de Daró.

Pel que fa al producte, a Catalunya es cultiva principalment la tòfona negra i la tòfona d'estiu. S'empra per a condimentar qualsevol tipus de plat amb l'únic límit de la imaginació i el gust personal de qui la cuina.

La proposta es podrà degustar als restaurants Vicus, Sol Blanc, i Es Portal-Hotel Gastronòmic, i oferirà tot una sèrie de plats on la tòfona en serà l'element protagonista. Ous escalfats amb patata trufada, caneló de pularda amb beixamel de bolets i tòfona, faisà farcit i rostit amb tòfona, o arròs amb salsitxes, fetge d'ànec i tòfona. Aquests seran alguna de les creacions. 

Un cop finalitzi la campanya, el col·lectiu decidirà si comencen a encarrilar alguna de la resta de jornades que havien organitzat fins ara, com la del foie o la de l'arrós de pals. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura