Vall-Llobrega celebra una Festa Major 2019 passada per aigua

Festa Major passada per aigua a Vall-Llobrega on pràcticament totes les activitats es van haver de suspendre o modificar. Els vall-llobregatins i vall-llobregatines, però, no van desanimar-se i van poder gaudir del seu cap de setmana gran, sobretot divendres i diumenge, quan l'aigua els va donar treva.

Josep Mont va ser l'encarregat enguany de ser la cara de la Festa Major. Com és tradició cada any un vall-llobregatí o vall-llobregatina posa cara als bitllets amb els quals es poden comprar begudes i entrepans a la barra de la Comissió de Festes.

I l'Alumnat de Sisè va explicar en forma de comèdia l'origen de Vall-Llobrega. "El poble més bonic del món sense mar", segons van apuntar.

Després del pregó una batucada va acabar de despertar les ganes de festa de tot el poble, resseguint els principals carrers del municipi.

Dissabte va ser el 'coitus interruptus' de la festa amb una tempesta que va obligar a cancelar la majoria d'actes com l'Olimpiada Popular, les bitlles catalanes o el sopar popular.

Diumenge la pluja va donar treva i es va poder celebrar la xocolatada i festa infantil.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura