La Creu Roja Palamós organitza la 8a edició del concert solidari Tu ho fas possible

La Creu Roja Palamós organitza la 8a edició del concert solidari Tu ho fas possible
Palamós

Data: 20/10/2022

El Teatre La Gorga acollirà a les 18 h aquesta activitat musical, que enguany comptarà amb la participació de diversos cantants i formacions musicals com Neus Mar, Miquel Abras, Susanna del Saz, el grup d'havaneres Americanus i la Coral El Progrés. Els beneficis del concert es destinaran íntegrament a projectes contra la pobresa que dur a terme Creu Roja Palamós. 

L'Assemblea local de Creu Roja a Palamós ja ho té tot a punt per a la realització de la 8a edició del concert solidari "Tu ho fas possible", que tindrà lloc el diumenge vinent vinent, dia 23 d'octubre, a les 18 h, al Teatre La Gorga. Per aquesta ocasió el concert comptarà amb la participació d'un ampli ventall de músics i conjunts del prestigi i la popularitat dels cantants: Neus Mar, Miquel Abras i Susanna del Saz, però també del grup d'havaneres Americanus i la Coral El Progrés.

Els beneficis que es recullin en aquest concert es destinaran íntegrament a poder finançar projectes contra la pobresa i l'exclusió social, que dur a terme Creu Roja Palamós al territori.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura