El Baix Empordà segueix de Carnaval aquest cap de setmana

El Baix Empordà segueix de Carnaval un cap de setmana més. Aquest dissabte ha estat el torn de la capital. Pels carrers de La Bisbal d'Empordà s'hi han passejat gairebé una trentena de colles provinents de tot l'Empordà. Una de Celrà, de Vall-Llobrega, Sant Climent de Peralta, Palafrugell i Pals, cinc locals i cinc de Calonge i Sant Antoni, i 12 de Palamós.

La gran jornada carnavalesca de la Bisbal enguany ha coincidit en any de traspàs, celebrant-se així un 29 febrer. Una de les novetats d’enguany ha sigut que la jornada arrancava amb un vermut musical amb l’actuació de The Best Of, acte organitzat per la Colla Sense Vàlvules. 

La gran Rua de Carnestoltes, que televisió costa brava va oferir en directe, començava a desfilar a les 16h del Terracotta Museu i va encarrilar el carrer 6 d’octubre de 1869, l’avinguda les Voltes i fins arribar al Passeig Marimon Asprer. Allà, davant el Teatre Mundial, les colles s'aturaven a presentar el seu ball. Un cop finalitzada la rua els participants van recollir obsequis, de la mà d'una entitat bisbalenca. Tots aquests participants poden trobar la seva intervenció davant de les càmeres de televisió costa brava buscant el nom de la seva colla al diari digital. 

Un any més la Rua Bisbalenca ha destacat per la participació no només de les colles, sinó dels centenars de persones que van omplir els carrers amb difresses de tot tipus i disposats a ballar i passar-s'ho d'allò més bé.

La jornada del 29 de febrer va culminar al Pavelló Firal amb una de les festes bisbalenques més esperades de l’any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura