La cantada d'Havaneres torna a Calella de Palafrugell amb la 55a edició

La 55a cantada d'Havaneres torna a Calella de Palafrugell amb les actuacions dels quatre grups Arjau, Neus Mar, Peix Fregit i Port Bo per homenatjar a la figura de Josep Bastons, cabdal de l'havanera. 

El pròxim 2 de juliol torna a Calella de Palafrugell la cantada tradicional d'Havaneres i amb aquest any ja és la 55a edició. Es parla que aquest esdeveniment organitzat a la platja de Palafrugell de cultura tradicional donarà pas a la temporada d'estiu a la Costa Brava.

A l'escenari pujaran a actuar els quatre grups musicals Arjau, Neus Mar, Peix Fregit i Port Bo. La Cantada tindrà una rellevància molt important, ja que servirà com a homenatge als noranta-cinc anys acabats de fer de Josep Bastons, una figura molt important i essencial a l'havanera que ha enriquit d'una manera molt important el cançoner català del cant de taverna, convertint-se pràcticament en el compositor més valorat i admirat. 

Aquest clàssic d'estiu a la Costa Brava ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calella de Palafrugell, el qual justifica que de la mateixa manera que col·labora a nivell financer treballant amb rigor, aportant les millors solucions financeres als seus clients i adaptant-se diàriament a les seves necessitats, també creuen convenient sumar-se a totes les iniciatives que treballen per recuperar el dinamisme econòmic, qualitat pròpia de la Cantada d'Havaneres. 

Finalment, encara que les condicions per realitzar aquest esdeveniment són perfectament bones per dur-lo a terme i oferir una cantada igual a la del 2019, es demana màxim respecte pel que fa a totes les possibles mesures o restriccions que hi puguin haver per assegurar la màxima salut per tothom.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura