Les visites guiades a l'Espai Thyssen van a l'alça

Centenars de persones visiten a diàri l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols que després d'un mes d'obertura es troba ara en plena temporada. Amb l'estiu l'exposició temporal obre ininterrompudament cada dia de les 11 del matí fins a les 9 del vespre i s'han ampliat els horaris de les  visites guiades amb un nou recorregut els divendres a les 6. Els dissabtes s'ofereix, a les 11h una visita guiada convencional i, a les 6 de la tarda, la familiar. 

Des de l'Espai Thyssen recomanen fer aquests tours guiats per l'exposició que porta per nom 'Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff' perquè enriqueix l'experiència de la visita amb nous coneixements.. La visita en família acaba amb un taller a l'Espai Kids.

Com cada any els dimecres de juliol es pot gaudir de microconcerts amb solistes dins l'exposició. El proper dimecres 25 de juliol serà el torn de l'espectacle de flauta d'Irene Ferrer.

"Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff' és la setena exposició temporal de l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols i estarà oberta al públic fins el 14 d'octubre.

A l'exposició d'enguany s'hi poden veure 43 artistes diferents, 18 dels quals són catalans. De les 50 obres que la conformen, 26 s'exposen per primera vegada des que formen part de la col·lecció Thyssen. La mostra es basa en la pintura de paisatge fent un viatge sensorial que proposa un diàleg de l'ésser humà amb el seu entorn. 

Les mostres temporals de cada temporada són l'avantsala del futur Museu Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, que costarà uns 7 milions d'euros i podria estar enllestit el segon semestre del 2020. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura