Les bombolles de Pep Bou en el cicle de Nadal de Santa Cristina

Les bombolles de sabó foren les protagonistes de l'últim acte programat al cicle de "Nadal a Santa Cristina". A través d'un viatge poètic i oníric, Pep Bou va oferir a una seixantena d'espectadors el seu reconegut espectacle de sabó, aigua i música. L'acte va tenir lloc a l'Espai Ridaura quan el rellotge marcava les sis de la tarda d'aquest diumenge. L'èxit estava assegurat, ja que la trobada tenia totes les entrades exhaurides.

Després d'una llarga trajectòria, Pep Bou va oferir una vetllada que combina el llenguatge audiovisual i teatral sobre l'escenari. La representació mostra els constants processos de recerca dels creadors o alquimistes en els laboratoris.

Amb caire místic, les bombolles van copsar l'espai de Santa Cristina davant d'un públic fascinat amb les dimensions que poden arribar a adquirir. L'univers creat per Bou ha estat reconegut internacionalment i per aquest motiu, se'l pot veure sovint encapçalant escenaris de tot el món.

Aquest diumenge, el públic familiar va poder gaudir del seu art amb el sabó, a un preu popular de 3 euros. L'import íntegre de cada entrada va anar destinat a la Marató de TV3.

El cicle "Nadal a Santa Cristina" va posar punt final a la programació amb l'espectacle d'aquest diumenge. Gràcies a la proposta, el municipi ha pogut gaudir del ballet del "Trencanous" o d'un concert de vals i polques vienès.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura