La 4ª Fira del Conte consolida el model de turisme familiar que Sant Feliu busca

INTERVÉ; Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Cap de setmana multitudinari a Sant Feliu de Guíxols amb la quarta edició de la Fira del Conte, que porta per nom 'Explica'm'. Des del divendres a la tarda fins al diumenge una quarantena d'activitats, a més de les parades de literatura infantil i la participació d'editorials i autors del sector han atret a milers de persones amb un perfil de públic molt familiar als carrers ganxons. 

 L'aposta d'enguany que buscava consolidar i augmentar la xifra de visitants de l'any passat, més de 5.000 persones, s'ha basat en programar més activitats que mai. D'aquesta manera s'han pogut gaudir coses tan diverses i per a targets variats com focs artificials, concerts, contacontes, contes de por per a petits i grans, tallers i jocs. Tot sense oblidar les paradetes d'editorials, que cada any s'acosten més a Sant Feliu, amb la fira de refèrencia a la zona de la Costa Brava pel sector. 

La Fira 'Explica'm', a més,  s'ha convertit de facto en la inauguració de la programació d'activitats d'estiu a la ciutat. Aposta pel tipus de turisme que des de Sant Feliu es vol: el turisme més familiar. S'hi acosta gent de l'entorn de la Vall d'Aro però també de les comarques barcelonines. Més encara enguany, quan molts municipis han tingut un pont llarg fins el dilluns. 

La tarda de dissabte va ser més concorreguda que cap altra, i és que la Fira del Conte va coincidir amb la trobada gegantera que va fer de prèvia de la cita de l'any que ve: el 2020 Sant Feliu de Guíxols serà Vila Gegantera. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura