El Club Twirling Platja d'aro es prepara pels campionats Europeu i Mundial

El Club Twirling platja d'aro es prepara intensament per obtenir les màximes qualificacions als campionats europeu i del món que algunes de les gimnastes han aconseguit accedir durant aquest any. 

Esforç, dedicació i passió és el que les esportistes volen demostrar a l'escenari dels campionats de l'esport Twirling, unes paraules que van quedar gravades aquest dimecres amb la celebració a l'Ajuntament de platja d'aro d'un esdeveniment per felicitar i informar sobre l'entitat esportiva Club Twirling Platja d'aro, que treballa molt dur per portar a les seves atletes al cim de les classificacions que se celebraran durant aquest estiu.

L'entitat esportiva ha aconseguit durant els seus cinc anys un seguit de títols i actualment la classificació de dues de les seves atletes. El campionat Europeu més recent al qual assistiran se celebrarà entre els dies 5 i 10 del mes de juliol. Però el campionat mundial i l'esdeveniment esportiu més important serà durant el mes d'agost a Turín, Itàlia. La mecànica d'aquest esport i de qualsevol que planteja classificar-se per una competició és entrenar des de l'inici de la temporada, des del setembre fins al juny i així aconseguir de mica en mica pujar nivells fins a poder accedir a un campionat com és el del món.

Definitivament, aquesta temporada a la Costa Brava ha estat molt bona pel que fa a l'esport del Twirling i les competicions d'estiu es presenten amb moltes ganes i il·lusió per reflectir tot l'esforç que s'ha invertit durant tot l'any i així obtenir el millor dels resultats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura