L'Orquestra Di-Versiones presenta el "Divertardeo" per viure un concert des de casa

Intervé: Albert Fort, cantant de l'Orquestra Di-Versiones

Si Mahoma no va a la muntanya, la muntanya va a Mahoma. Mahoma és el públic i la muntanya l'Orquestra Di-Versiones que ha decidit col·lar-se en concert a casa els seus seguidors per mitjà del "Divertardeo". Una proposta de concert que s'emetrà en directe per la TDT i per streaming aquest dissabte a les 8 del vespre i que vol ser una excusa per retrobar-se amb la colla i celebrar el desconfinament en petit comité ballant al ritme de les seves versions.

El "Divertardeo" funcionarà amb taquilla inversa. D'aquesta forma, la banda aspira a cobrir els costos dels músics i tècnics que faran possible el concert i pal·liar en part la manca de bolos d'aquest estiu. Una part d'aquesta recaptació també anirà cedida en forma de mecenatge als Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Demanen al públic que ha seguit totes les activitats gratuïtes que han organtizat durant el confinament que els doni un cop de mà. 

El concert es podrà seguir aquest dissabte a les vuit del vespre per Televisió Costa Brava, Empordà Televisió, Banyoles TV, Canal 10 l'Escala, El 9 TV o per la Xarxa de Comunicació Local a partir de les nou. També es podrà veure al web www.culturaendirecte.com o a les xarxes socials de l'orquestra. El públic també es podrà connectar per zoom i sortirà projectat al concert. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura