Calonge presenta les set llibreries que formaran el Poble de Llibres

Intervé: Norbert Botella: regidor de Cultura de Calonge i Sant Antoni

Veïns i veïnes de Calonge i Sant Antoni van omplir el Pati del Cercle Calongí per donar la benvinguda a les set llibreries que forman el book town al municipi. La jornada va servir per fer la presentació oficial del projecte Poble de Llibres a Calonge, que esdevindrà el primer de Catalunya i el segon a tota la península. El nou book town vol ser un punt de trobada per tot el sector literari i els amants de la lectura

Durant l'acte, les set llibreries van explicar als assistents la seva història i quin tipus de llibres hi podran trobar. També es van explicar els diferents actes que es volen fer amb el book town com són tallers de lectura i presentacions de llibres. Des de l'organització, també volen que a Calonge sigui Sant Jordi un cop al mes, on els les llibreries omplin els carrers de llibres.

Els set locals s'establiran en diferents punts del nucli antic del municipi i  l'objectiu és que es complementin unes en les altres, convertint el centre de la localitat en un gran magatzem.

Un altre dels objectius del projecte és involucrar a la ciutadania i que ells es facin seu el projecte. És per això que han habilitat l'Oficina Poble de Llibres per rebre les propostes dels veïns respecte el book town i com seguir millorant-lo.

Un dia clau pel Poble de Llibres de Calonge serà el proper 10 de desembre, quan es farà la innauguració de les set llibreries amb la presència de diferents escriptors i personalitats del sector cultural. D'aquesta manera, Calonge començarà a respirar cultura tots els dies de l'any.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura