El Festival Porta Ferrada obre les portes amb el concert de Manolo Garcia

Un incansable i molt proper Manolo Garcia ha obert l'edició del Festival Porta Ferrada d'aquest 2019 oferint als assistents gairebé tres hores de concert.

Acompanyat per una gran i polifacètica banda formada per set músics que anaven canviant d'instrument segons la cançó que tocava interpretar, en la qual no hi van faltar guitarres acústiques, pianos, llaüts i violins, l'històric cantant barceloní va oferir un repàs per tota la seva carrera musical interpretant cançons d'àlbums tan aclamats com "Arena en los bolsillos", "Para que no se duerman los sentidos" o "Geometría del Rayo".

Com era d'esperar la banda va aconseguir aixecar tot el públic amb les cançons més antigues i reconegudes de l'artista com "Pajaros de barro", "Nunca el tiempo es perdido" o "Sara". El que començava com un concert tranquil va acabar convertint l'Espai Port en una Festa Major amb un públic molt entregat que, aixecat de la cadira, cantava, ballava i aplaudia.

El moment més especial i emotiu de la nit arribava quan Garcia va baixar de l'escenari per tenir un contacte directe amb el públic, seguit de les paraules "Bajo del escenario con vosotros porque creo que nadie esta por encima de nadie. Cuando bajo me miráis a los ojos, y yo a vosotros también, y os veo felices."

Amb gàbies d'ocell i formes geomètriques florescents l'artista aconseguia un toc de màgia a la posada en escena, sumat als discursos reivindicatius, anècdotes i acudits que oferia al públic entre cançó i cançó.

Manolo García és un artista clau en la història del festival, ja que des de 1993 hi ha estat present sempre que estrena un nou projecte. Enguany ha tornat a Sant Feliu de Guíxols amb la primera gira en acústic de tota la seva carrera i amb el valor afegit d'haver exposat també la seva obra artística de pintures al Monestir de la ciutat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura