El Frikòmic demostra que el còmic i el manga estan més vius que mai

Calonge ha viscut un cap de setmana ple de còmics i mangues. Els jardins del Castell han estat la seu de la Fira del Còmic i el Manga on s'hi han organitzat tallers i xerrades, a  banda d'una zona de parades amb productes oficials i artesanals. El Frikòmic vol fer veure que el còmic i el manga no només són pel públic infantil i juvenil, sinó que és una literatura que agrada a totes les edats.

El Castell de Calonge s'ha omplert de còmics i mangues. La Fira Frikòmic ha programat una trentena d'activitats durant aquest pont de Sant Joan on els visitants han pogut participar en els diferents tallers com els de dibuix de manga, les activitats japoneses matsuri i els jocs tradicionals. També han pogut passejar-se entre les parades amb productes variats i artesanals.

Al Frikòmic no hi ha faltat una xerrada per aprendre expressions japoneses i una altra relacionada amb els actors de doblatge per explicar un món que no és gaire conegut pels espectadors.

En l'últim any, l'anime català ha tornat a guanyar presència a la televisió i ha tornat a captar l'atenció dels espectadors. Això, sumat a les xarxes socials, fa que els actors de doblatge tinguin més escenaris com el Frikòmic on explicar què fan.

Una programació que ha rebut la resposta del públic, sobretot a partir de la tarda. Uns assistents de totes les franges d'edat que demostra que el còmic i el manga no només agrada als més petits de casa.

Un Frikòmic que ha comptat amb la col·laboració del Poble de llibres de Calonge. La fira busca aportar novetats cada any i ja pensa en la pròxima edició perquè el còmic continuï present a Calonge i Sant Antoni.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura