Palamós torna a engegar el concurs de balcons i aparadors decorats de Nadal

Palamós

Data: 12/12/2021

El Nadal no s'entén sense decoracions i il·luminació nadalenca. En aquest sentit, l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós ha posat en marxa un any més el concurs de balcons-finestres il·luminats i d'aparadors decorats amb motius nadalencs.

L’objectiu d’aquest concurs és aconseguir traslladar l’esperit nadalenc als carrers, les cases i comerços de Palamós, incentivant i difonent la creativitat entre la ciutadania; i en el cas de la categoria “d’aparadors màgics”, poder posar en valor també el comerç local per tal de promocionar-lo i potenciar-lo en aquesta campanya de Nadal.

Les persones interessades a poder participar en el concurs hauran de tenir els balcons o els apadadors decorats, com a mínim, dins el període del 13 de desembre al 7 de gener.

El jurat tindrà en compte l’originalitat de les decoracions, l’ús de materials respectuosos amb el medi ambient i la integració d’algun element típic del Nadal català, com pot ser: un tió, un caganer, els tres reis o elements que recordin aquesta darrera tradició, com corones, cartes o  bústies.

En el cas dels balcons-finestres il·luminats també s’inclourà una categoria dedicada a la decoració interior dels habitatges. En aquests tres supòsits les fotografies o vídeos de la decoració resultant s’hauran de penjar a l’instagram etiquetant a @ajuntamentdepalamos i amb els hashtags #nadalapalamós i #balconsilluminats.

En total s’atorgaran tres premis per a cadascuna de les dues categories valorats cadascun d’ells en 100 euros. Per a la categoria de balcons-finestres il·luminats la quantia econòmica dels premis és aportada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, mentre que per a la “d’aparadors màgics” és l’entitat Fecotur que se’n fa càrrec. 

El dia 12 de gener de 2022 es faran públics el resultat d’aquests premis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura