CARNAVAL 2023: Consulta la programació de Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro

Data: 01/02/2023

El carnaval a Santa Cristina d'Aro se celebrarà de l'11 al 22 de febrer. L'acte principal serà diumenge 19 a dos quarts de cinc de la tarda amb la 41a edició de la Rua del Carnaval de l'Amistat amb la tradicional desfilada de carrosses i comparses.

El carnaval a Santa Cristina d'Aro començarà enguany el dissabte 11 de febrer amb la presentació de Sa Majestat el Rei de Carnestoltes a les 9 de la nit al Pavelló Municipal d'Esports, on també es farà el sopar de colles, la presentació de disfresses i ball acompanyat amb el conjunt The Others.

La celebració carnavalesca continuarà dimecres 15 amb la Rua Infantil de Disfresses a les 11 del matí, amb recorregut Avinguda de l'Església, Carrer Pere Geronès, Carrer Plataneda i arribada a l'Espai Ridaura, on hi haurà xocolata desfeta amb melindros per a tothom i seguidament, Festival Infantil amb Jordi Tonietti.

L'endemà dijous 16, Sa Majestat el Rei Carnestoltes visitarà el local de la Gent Gran a les sis de la tarda, i el dissabte 18, també visitarà els establiments decorats de Carnaval a les 11 del matí.

El Diumenge 19, la colla Blaus i cia farà la despertada popular a les 9 del matí, i cap al migdia la colla Caganers Alegres organitzarà la fideuà i botifarrada popular. A la tarda, a dos quarts de cinc, se celebrarà la 41a edició de la Rua del Carnaval de l'Amistat, amb desfilada de carrosses i comparses des de la Plaça de Catalunya, passant pel carrer Teulera, fins a la zona esportiva municipal. Tot seguit, a dos quarts de deu, el pavelló municipal d'esports acollirà el lliurament de premis.

Finalment, el dimecres 22 es farà l'enterrament de la sardina i la botifarra a la Plaça De Mossèn Baldiri Reixac a dos quarts de vuit del vespre i, seguidament es realitzarà el lliurament de premis als establiments guanyadors del concurs d'aparadors. La festa culminarà a la mateixa plaça, amb el discurs de clausura del Carnaval a càrrec de Sa Majestat el Rei de Carnestoltes i, tot seguit, tindrà lloc la sardinada i botifarrada popular.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura