Ja es pot visitar l'exposició de Xano Armenter al castell de Benedormiens

Intervé: Xano Armenter, artista

Ja es pot visitar al castell de Benedormiens l’exposició “Veure sota les parets”, de l’artista Xano Armenter, on destaquen aquarel•les, olis i algunes reproduccions digitals. Armenter ha fet exposicions des del 1984 a Catalunya i també arreu del món.

En ella, s’hi troben quadres que representen la vida de persones en un bloc de pisos i d’altres més abstractes, que representen masses de gent. D’aquesta manera, l’autor contraposa la intimitat amb els espais urbans per expressar l’alienació i el frenesí contemporani. També es poden trobar pintures referents a l’actualitat.

 A més a més, es poden trobar pintures que representen l’estat d’ànim de l’autor en aquell moment.

Segons Armenter, el castell és un lloc ideal per la seva exposició ja que els seus quadres, amb gran importància de les pedres, complementen amb les parets del castell 
.
La mostra forma part del cicle anual d’exposicions del municipi que a banda del Castell, també es fan al parc dels Estanys i a la Masia Bas.

 L’exposició, organitzada per la regidoria de cultura de Castell-Platja d’Aro, és d’accés  gratuït i es pot visitar les tardes de dimarts a divendres i els caps de setmana, d’11-13 h i de 18-21 h, fins al 4 d’agost.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura