Les vendes de Pablo Alboran i Manuel Carrasco, com un coet

Intervé: Albert Mallol, Director Artístic del Porta Ferrada

Els dos músics andalusos faran dos concerts exclusius a Catalunya en un format diferent i proper als fans

Manuel Carrasco i Pablo Alboran van com un coet al Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. La venda d'entrades pels concerts exclusius a Catalunya que els dos artistes faran al Guíxols Arena s'han pràcticament esgotat en poques hores.

Carrasco actuarà el 24 de juliol en un concert inèdit a Catalunya i del qual només n'oferirà cinc edicions arreu de l'Estat. Es tracta d'un format més intimista i adequat a la 'nova normalitat' amb el que el músic vol obsequiar els seus fans.

Pablo Alboran es retrobarà amb el seus fans en directe el 30 de juliol després d'haver hagut d'iniciar la seva gira Vértigo Tour en streaming. L'artista ha anunciat un concert diferent, amb un set nou de trinca i nous temes, però no oblidarà els seus grans èxits.

Aquests no són els únics dos concerts que estan tenint èxit entre el públic del Porta Ferrada. Segons l'organització hi ha ganes de festival i enguany ampliaran el village, que fins i tot tindrà una programació especial.

El Festival està acabant d'ultimar el cartell de l'edició d'enguany. Després de presentar el Festival Salat d'humor dins la seva programació encara es reserven algunes sorpreses que acabaran de desgranar en els propers dies

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura