18 anys de relats, memòries i poemes de la gent gran de Castell-Platja d'Aro

Intervé: Mònica Ríos, regidora de dinamització comunitària 

Ja fa 18 anys que els avis i àvies de Castell-Platja d'Aro comparteixen els seus records i talent al concurs literari de la gent gran, cada edició molt participat. 

Es tracta d'una oportunitat única dels ciutadans més veterans per retrobar-se amb l'art d'escriure i obrir el seu saber i experiències viscudes a la resta de la població, ja sigui per mitjà de poemes, relats de temàtica lliure o records. 

El repartiment de premis va ser una festa pròpiament dita, en què la gent va passar-se tota la tarda a la biblioteca gaudint d'un espectacle teatral musicalitzat i interactiu. Després es va procedir a l'entrega premis, en què els membres del jurat van fer entrega en persona dels guardons al primer i segon premiat de cada categoria alhora que es va llegir un fragment del text seleccionat. 

Entre els guardons entregats, no hi van faltar les roses i llibres ja que el certamen marca l'inici de les activitats de Sant Jordi. 

Al concurs literari per gent gran hi poden participar totes les persones majors de 60 anys que estiguin empadronades a Castell-Platja d'Aro o bé que formin part d'alguna de les dues associacions de gent gran del municipi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura