Platja d’Aro celebra l’encesa de les llums de Nadal

Falta menys d'un mes per Nadal i això es nota als municipis de la comarca. Aquest dissabte, Castell-Platja d'Aro i s'Agaró ha celebrat l'encesa de les llums nadalenques que il·luminaran 25.000 metres quadrats del municipi. Una encesa que ha ajuntat veïns i veïnes a la plaça de l'Ajuntament per veure les llums de cada carrer i també la novetat d'enguany: el gran avet dels avets que ha centrat totes les mirades de petits i grans.

Amb aquesta encesa de llums de Nadal ha començat la campanya nadalenca a Platja d'Aro. Un acte on tots els veïns i veïnes han sortit a la Plaça de l'Ajuntament per veure com il·luminava cada carrer de la ciutat. Entre Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró hi haurà 25.000 metres quadrats de llums per engalanar cada racó del municipi. La novetat d'aquest Nadal és el gran avet de 10 metres d'alçada.

L'encesa de les llums inicia la campanya nadalenca i les diferents propostes que es fan des del consistori. Comença el tradicional sorteig de Nadal per compres d'un valor mínim de 20 euros on aquest any també hi haurà un petit sorteig cada dia entre l'1 i 24 de desembre. També serveix per presentar les diferents activitats de desembre i inicis de gener.

La campanya de Nadal compta amb la implicació de comerços i entitats a l'hora de preparar cadascuna de les activitats del municipi. Una encesa de llums on no hi ha faltat la música i que ha demostrat que petits i grans esperen amb candeletes l'arribada del Nadal. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura