Se celebren els 20 anys de les Nits de la Il·lusió a Santa Cristina

Intervé: el mag Xevi

Santa Cristina esperava una de les nits més importants de l'any de la mà de la màgia i d'un dels fills del poble més distingits, el mag Xevi. En aquesta ocasió es complien 20 anys de la celebració d'aquestes nits on els millors representants de la màgia mundial es reuneixen a la Costa Brava per delectar el públic amb un espectacle únic a Catalunya. 

La Nit d'e la Il·lusió és fruit de les primeres trobades de mags que Xevi organitzava a Platja d'Aro durant els anys 80, quan s'arribaven a reunir fins a 1.000 mags a la vila platjarenca en qüestió d'una setmana. 

En aquest espectacle celebrat a l'Espai Ridaura s'ha convidat al guanyador del Festival de Màgia Internacional de Corea, al número 1 del món en aparició d'ocells exòtics, Arnaud, i fins a 3 mags còmics premiats arreu del món.

El mag Xevi, principal organitzador d'aquesta gal·la, porta a les esquenes una gran carrera com a artista a escenaris de tot el món. Un dels inconvenients de la mostra ha estat l'aforament, molt limitat per l'alta demanda d'entrades. L'Espai Riduara només ha estat capaç d'acollir 340 localitats per un 'show' únic al territori.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura