Retrobem la sarsuela celebra amb èxit la seva dotzena edició

Santa Cristina d'Aro

Data: 24/08/2020

Intervenen: La regidora de cultura de Santa Cristina d'Aro, Agustina Gorina, i el baríton Manel Esteve

El 12è Retrobem la Sarsuela ha omplert aquest dissabte el pati de l’escola Pedralta, de Santa Cristina d’Aro. La trobada és un referent a Catalunya per l’escassetat de propostes dirigides al gènere de la sarsuela.

La soprano Mireia Dolç, el tenor Vicenç Esteve, la mezzosoprano Cristina Faus i el baríton Manel Esteve han estat acompanyats durant la trobada pel pianista Xavi Dolç. En el transcurs de l’acte, s’han deixat sentir fragments de sarsuela, òpera i cançó napolitana. Entre el repertori musical s’hi trobava Cançó d’amor i de Guerra, Katiuska o los Claveles.

La sarsuela és un gènere musical teatral, caracteritzat per combinar el cant i la parla. Sorgit a Espanya al segle XVII, presenta un públic consolidat sobretot entre la gent de la tercera edat. Aquest any a causa de la Covid, el concert líric es va haver de traslladar de l’Auditori Espai Ridaura, on normalment es realitzava, al Pati de l’Escola Pedralta de Santa Cristina d’Aro. Tot i el canvi d’emplaçament i les mesures sanitàries exigides, el 12è retrobament va penjar el cartell de Sold Out

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura