La Coral el Progrés serà guardonada amb la Creu de Sant Jordi

Palamós

Data: 26/04/2023

La palamosina Coral el Progrés amb més de 125 anys d'història, serà guardonada amb la prestigiosa Creu de Sant Jordi. Amb aquest reconeixement es valora la gran trajectòria i el paper significatiu del cor palamosí com un dels principals actors de dinamització de l'activitat cultural del municipi a través de la música.

La Generalitat de Catalunya ha anunciat les persones i col·lectius que seran guardonades enguany amb la prestigiosa Creu de Sant Jordi. Entre les entitats escollides es destaca la palamosina Coral El Progrés, l'ens cultural degà de Palamós amb més de 125 anys d'història.

Amb l'entrega d'aquest destacat guardó, es valora la gran trajectòria i el paper significatiu que ha tingut i té el cor palamosí com un dels principals actors de dinamització de l'activitat cultural del municipi a través de la música.

La coral ha manifestat la seva satisfacció pel guardó i ha agraït tot el suport que ha rebut des de diverses associacions de cant coral de les comarques gironines per fer-ho possible.

La Coral el Progrés, durant la seva llarga història ha estat dirigida per diferents músics de gran prestigi com Martí Camós o Lourdes Valls, entre d'altres.

Actualment, la direcció és a càrrec de Clàudia Soler i està formada per una trentena de cantaires, la qual ofereix un repertori molt variat amb cançons tradicionals catalanes i d'altres països, sardanes i també cançons modernes o Gòspel.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura