Mazoni és l'artista escollit guanyador del lll Premi Espai Ter de música

INTERVÉ: Jaume Pla 'Mazoni', artista

El cantautor bisbalenc Jaume Pla, més conegut amb el nom artístic de 'Mazoni', ha estat guardonat amb el  lll Premi Espai Ter de música per la seva proposta 'Ludwig', un treball inspirat en l'obra de Beethoven que veurà la llum a principis del mes de novembre, al mateix temps que es donarà inici a la gira.

El Premi Espai Ter va ser creat l'any 2018 amb l'objectiu de donar suport a projectes de creació musical professional els Països Catalans i consisteix en el finançament de la producció i edició del treball a l'auditori, així com dóna suport en la gira de presentació del treball escollit. En aquesta ocasió el motiu principal de l'elecció del jurat és el caràcter innovador d'una creació de Mazoni que parteix de la música clàssica.

Cada una de les deu cançons que formaran part del nou disc ha estat construïda a partir de samplers fets a partir de fragments de Beethoven que s'integren a la música de Mazoni amb molta naturalitat, sense deixar de banda l'essència del cantautor bisbalenc.

Enguany el Premi Espai Ter compta amb una novetat destacada, la col·laboració entre el sector públic i privat. Així doncs, Bankrobber, Seed Music i La Marfà se sumen enguany al projecte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura