El Castell de Calonge acull la presentació del llibre "Dos estius amb la Sònia"

El publicista Neil David Selby va presentar, aquest divendres al Castell de Calonge, la seva primera novel·la "Dos estius amb la Sònia". L'acte va comptar amb la presència del batlle del municipi, Jordi Soler, així com del regidor de cultura, Norbert Botella. Els assistents també van poder gaudir d'una actuació del Gospel d'Aro.

El sentiment pel paisatge escarpat de la Costa Brava, així com el caràcter polifacètic de la seva gent ha desclòs en el llibre "Dos estius amb la Sònia". Escrit pel publicista britànic Neil Selby, l'obra relata una història d'amor completa. De fet, el seu autor es basa en l'experiència pròpia, ja que arran del confinament va deixar la seva vida a Barcelona i es va traslladar a Sant Feliu de Guíxols. Serà en aquesta localitat empordanesa, que es capbussarà en la història dels pobles des de Blanes i fins a Cadaqués.

El llibre es va publicar el 2021 per l'editorial Autor. Tanmateix, aquest divendres es va presentar al Castell de Calonge davant una quarantena d'assistents. A la trobada també hi van participar el Gospel d'Aro, amb motiu de l'estrena de la cançó "Colom de Calonge".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura