35 espectacles al nou semestre cultural de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí

L'Espai Ter de Torroella de Montgrí vol jugar a la Champions League de la cultura catalana portant al Baix Ter el millor de l'escena artística del país. 

Aquest divendres s'ha presentat la programació cultural per aquest semestre amb 35 espectacles de teatre, màgia, música clàssica, cobla o noves tendències musicals. La presentació ha comptat amb alguns dels partners principals de l'equipament com les Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, el Festival Ítaca, la FIMAG, la cobla Sant Jordi o el Black Music Festival, que és una de les grans estrenes de l'any a l'Espai Ter. 

Altres grans cites del semestre cultural seran tres propostes del cicle de concerts de la mà de les Joventuts Musicals com el de la pianista Maria Canyigueral, el concert i el doble disc de la Cobla Sant Jordi en motiu de l'any Viladesau, el musical A bit of Broadway de l'Escola de Música Moderna de Girona, el cicle de Grans Orquestres amb la Maravella i la Selvatana o el concert de la compositora i actriu Maika Makovski amb el Brossa Quartet Corda que es celebrarà en el marc del Festival Ítaca. 

Una programació que ofereix multitud de mirades diferents per apropar l'Espai Ter a tots els públics. Una fita que es complementa un cop més amb l'Abonament T5 que premia la fidelització. 

L'Espai Ter va tancar l'any 2017 amb 117 activitats, un 54% més que el 2016 i un balanç de 56.000 usuaris, 4.000 més que l'any anterior. Pel que fa als ingressos es van recaptar 120.000 euros, el doble que el 2016.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura