Els alumnes de l'institut Sant Feliu són els autors de l'exposició PENSArt

Leyre González
Júlia Moner 

Del 3 al 31 de juliol, la biblioteca Octavi Viader de Sant Feliu de Guíxols acull l'exposició PENSArt, dels alumnes de quart d'ESO de l'ies sant Feliu. Una mostra que vol expressar què és l'art, el fet de pintar i el sentir de diferents artistes amb frases il·lustrades d'artistes com Dalí, Da Vinci i Picasso


Els estudiants de 4t d'ESO de l'Institut de Sant Feliu de Guíxols han treballat conjuntament per crear Pensart, una exposició única que està formada per il·lustracions fascinants que prenen com a punt de partida frases d'artistes reconeguts, juntament amb problemàtiques socials.  

Ja és el segon any que els alumnes de Filosofia i Visual i Plàstica utilitzen el seu talent artístic per expressar i explorar aquestes temàtiques de manera innovadora i creativa. En Joan Ciurana, professor de Filosofia, assegura que està disposat a avançar en aquest tipus de projectes, que potencien l'aprenentatge dels estudiants. 

La bibliotecària Elena Avellaneda explica que l'exposició estarà oberta al públic des del 3 fins al 31 de juliol a la biblioteca municipal Octavi Viader i Margarit i afirma que aquest és l'espai idoni per reflexionar sobre les habilitats de pensament a través de les arts. 
 
En total són 24 làmines que expressen què és l'art o el fet de pintar i una dotze d'obres que fan reflexionar i denuncien problemàtiques socials i injustícies. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura