La fira Artesana de la Bisbal d'Empordà realça els oficis manuals

La Bisbal d'Empordà

Data: 19/04/2022

Els productes confeccionats amb les mans i en petita escala han sigut els protagonistes de l'Artesana. En la cinquena edició, la fira s'ha desenvolupat el divendres i el dissabte de Setmana Santa a la Bisbal d'Empordà. Hi han participat un total de 24 tallers, a més, d'oferir una programació d'activitats paral·leles.

Material escolar, peces de bijuteria o barrets de tots els colors i les formes són alguns dels productes de caràcter únic que s'han exposat entre els taulells de l'Artesana. La fira s'ha desplegat aquest divendres i dissabte al passeig Marimon Asprer de la Bisbal d'Empordà, a través d'una programació que ha combinat el mercat de venda amb demostracions i activitats per a tots els públics.

Oficis de sabateria, cistelleria o joieria 
En la cinquena edició, han participat de la trobada un total de 24 tallers. Han vingut d'arreu de Catalunya per mostrar una forma de treball exclusiva, que requereix altes hores de dedicació.

Una quinzena d'activitats complementàries
Encara que han predominat els tallers de ceràmica, també s'han desplegat demostracions d'artesania dedicades a la joieria, el vidre, l'origami o inclús, els ninotaires. Així doncs, grans i petits han confluït en un sol espai per realçar l'esforç dipositat darrere de cada peça.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura