El Porta Ferrada marida el jazz amb menjar de 'food-truck'

Intervé: Albert Mallol, director artístic Porta Ferrada

Si s'enamora per l'estòmac i s'amança a les feres per l'oïda queda clar que no hi ha millor combinació per passar la calor de l'estiu que una vetllada de menjar i jazz. El Guíxols Arena va acollir una proposta innovadora en el marc del Porta Ferrada amb The Original Blues Brothers com a plat fort i set food trucks com a música per l'estòmac.

El Jazz and Food arriba a la ciutat ganxona com a col·laboració entre el Porta Ferrada i el Festival de Jazz de Barcelona, que de fet organitza una vetllada idèntica a l'hivern. El concepte és escoltar bona música mentre degustes alguns dels plats de menjars diversos del món que fan les 'food-trucks' col·locades en un extrem del recinte.

La col·laboració entre els dos festivals arriba en el moment de celebració de mig segle de vida del festival jazzístic barceloní una efemèride que el Degà dels festivals d'estiu de Catalunya va superar fa sis anys.

Damunt l'escenari del Guíxols Arena hi va haver dues propostes ben diferents però igualment ballables. La primera la genuïna música cubana de Ray Cuza & Sonora Sazonando i Bokanté i la segona els Original Blues Brothers amb Steve Crooper 'The Colonel' i Lou Marini 'Blue Lou'al capdavant.
La proposta va arribar, a més, a l'equador d'un Festival que va com un coet segons l'organització, amb molt bona venda d'entrades i afluència. Una afluència que aquest diumenge al vespre també es va deixar veure en una proposta gratuïta però d'una grandíssima qualitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura