Més de 200 persones gaudeixen del pessebre vivent teatralitzat de Begur

Més de 200 persones gaudeixen del pessebre vivent teatralitzat de Begur
Begur

Data: 23/12/2018


Més de 200 persones de totes les edats han visitat el pessebre vivent teatralitzat de Begur, que organitza el grup de teatre Mutis amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Els visitants van poder gaudir del pessebre vivent, que enguany arriba la segona edició, amb més quadres, de 6 a 8, més figurants, unes 70 persones, i més espai. El pessebre es tornarà a repetir aquest proper dissabte, 29 de desembre, entre les 18 i les 20 hores. El director del grup de teatre, Joan Serrano, confia que encara vindrà més gent en la segona funció.

Els nous quadres d’aquesta edició són els d’Herodes i Fúries de l’Infern, que complementen els del Mercat, Anunciació, Casa hostaler Ismael, Anunciació als pastors, Caganer i Naixement. En acabar el recorregut, que comença a la plaça de la Vila i finalitza davant l’ermita de Sant Ramon, els visitants van poder degustar un got de brou calent.

Abans del pessebre va haver-hi el Concert de Nadal a càrrec de la Coral de Begur, amb un ple de públic. La coral begurenca va interpretar disset peces, totes elles nadalenques i de països diferents. Davant els aplaudiments del públic que omplia el recinte religiós, la coral dirigida per Jaume Marquès, va interpretar una nova peça.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura