Un concert solidari de la OSV obre el Festival de Músiques de Torroella

Un concert solidari de la OSV obre el Festival de Músiques de Torroella
Torroella de Montgrí

Data: 03/08/2020

Intervé: Montse Faura, Directora Festival Músiques Torroella - vídeo en procés

La música de Bethoveen va sonar amb força en l'obertura del Festival Internacional de Torroella de Montgrí. L'obertura de l'esdeveniment va servir per homenatjar a les víctimes de la Covid-19 i els serveis que estant lluitant contra la pandèmia i també per recordar que la cultura és segura.

L'Orquestra Simfònica del Vallès va tocar fora de l'Espai Ter en un concert solidari, el primer dels cinc que tindrà el Festival i el primer d'un aniversari que s'allargarà tot un any. I és que el Festival celebra 40 anys marcat per la Covid19 i després d'haver hagut de refer fins a 4 vegades la programació.

Com tot el món de la cultura el Festiva de Torroella també s'ha hagut de reinventar amb mesures de seguretat, límits d'aforament i ús de mascaretes. Una 'nova normalitat' que la música de Bethoveen interpretada per la OSV dirigida per Xavier Puig va fer oblidar per uns moments.

Per l'Auditori de l'Espai Ter, en aquest cas a l'interior, hi passaran l'Hesperion XXI de Josep Savall, Gli Incogniati de Amandine Beyer interpretant Vivaldi, el Locum Congregatio tocant obres de Bethoveen i el Piano de Josep Colom intepretant Chopin.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura