Mónica Casas presenta "Sangre de Mariposas" a Platja d'Aro

La gironina Mónica Casas, apassionada de la lectura i l'escriptura, ha publicat la seva primera novel·la, "Sangre de Mariposas", ambientada en una comissaria de Les Corts on succeeixen una sèrie de crims aparentment sense connexió entre ells. L'obra planteja un repte al lector perquè intenti esbrinar quines connexions hi ha i resoldre la trama.

La gironina Mónica Casas ha publicat "Sangre de Mariposas", una novel·la ambientada en una comisaria de Les Corts on van succeint una sèrie de crims aparentment sense connexió entre ells.

L'obra submergeix al lector en un ambient d'intriga i suspens, en el qual ha d'esbrinar a partir de les pistes que va deixant l'argument, les possibles connexions que hi ha en cada crim per tal de resoldre la trama.

Aquesta és la primera obra literària que publica Mónica Casas, tot i que la passió per l'escriptura sempre l'ha tingut, sobretot durant la seva etapa de l'adolescència.

Durant la presentació, l'autora ha comentat que per fer més realista la novel·la, s'ha documentat a partir de casos reals i ha rebut assessorament del Cos de Mossos d'Esquadra perquè sigui el màxim realista possible. Finalment, ha avançat que ja està treballant en una segona part.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura