Platja d'Aro celebra la seva Festa Major

Intervé: Josep Amat, regidor de Cultura

La Festa Major de Platja d'Aro ha estat un èxit durant els quatre dies en què s'ha celebrat. La vila platjarenca ha comptat amb un públic nombrós a totes les activitats programades. Aquest diumenge va ser el torn del Xalarí, que va aparèixer amb el grup d'animació infantil 'Soy la Fiesta' a la Plaça Major. La mainada va gaudir d'una tarda entretinguda amb la mascota del poble entre cançons, balls i globus de colors.

Just després, la plaça del Mil·lenari va rebre l'Orquestra 'Els Mongrins', amb totes les cadires plenes i un públic entregat a l'actuació del grup. La formació empordanesa, amb més de 130 anys d'història, va oferir un concert de tarda i un ball de nit, amb una selecció de temes populars, clàssics i estàndards, per brindar un espectacle únic. 

La Festa Major de Platja d'Aro també va comptar amb actuacions importants la resta de dies com els concerts de Maruja Limón, Abba, i l'Orquestra Maribel, tots ells amb una gran assistència per damunt de les dues mil persones. El cap de setmana del 7 i 8 de setembre serà el torn del poble veí, Castell d'Aro, que començarà la seva Festa Major. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura