El restaurant Saó distingit amb un Sol de la Guia Repsol

Forallac

Data: 27/03/2024

El restaurant Saó que dirigeix en Vicenç Fajardo, president de la Cuina de l'Empordanet, ha estat distingit per un Sol de la guia Repsol. Professionals de diversos àmbits laborals són els encarregats de valorar la cuina dels establiments i algú es va fixar en el petit local de Fonteta.

A través de les xarxes socials, l'equip del restaurant Saó expressava la seva alegria i sorpresa de rebre el seu primer Sol, que atorga la Guia Repsol. Es tracta d'un premi que assigna cada any la guia espanyola a restaurants de tot l'Estat en què es valoren diferents aspectes, com pot ser el menjar o el servei. Professionals de diversos àmbits laborals, que no tenen a veure amb el sector de la restauració, però sí que tenen coneixements de gastronomia, són els encarregats d'apropar-se als establiments, degustar els menús i premiar-los. I per sorpresa, algú ha decidit que el restaurant Saó, situat en un racó de Fonteta, era mereixedor d'un Sol.

Han estat 12 restaurants a Catalunya els que han obtingut un Sol de la Guia Repsol per primera vegada. En total la guia ha distingit a 115 restaurants. 80 amb un Sol, 25 amb dos Sols i 10 amb tres Sols.

El xef de Saó, en Vicenç Fajardo, reconeix que no sap qui ni quan va venir aquesta persona a valorar-los, però es mostra feliç d'haver rebut aquest premi. Creu que demostra la passió, esforç i dedicació de tot l'equip.

El restaurant Saó és molt petit, només té nou taules i 5 treballadors. És pròxim al client i els hi ofereix cuina d'autor que combina elements tradicionals amb elements de l'entorn. Si troben plats com aquests, plens de diversió i innovació. Es tracta d'una cuina mediterrània amb un toc personal del seu xef que utilitza productes frescos i de km0.

El restaurant també ofereix un servei de càtering per a casaments i tota mena de celebracions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura