Els Superherois tanquen la Festa Major de Santa Cristina d'Aro

El grup d'animació infantil Superherois tanca la Festa Major de Santa Cristina d'Aro per als més petits, a la plaça del Mercat de la vila. A continuació, també s'ha dut a terme la Festa Holi, a on l'explosió de colors ha estat centre d'atenció. Per altra banda, la cantada d'havaneres i cremat, han estat pensades per a pares i avis.

 Amb l'arribada de l'estiu, moltes places dels pobles s'emplenen de garnaldes per celebrar la seva Festa Major, com és el cas de Santa Cristina d'Aro, que del 21 al 25 de juliol, s'ha vestit de gala.

Així, després de 4 dies amb més d'una trentena d'activitats organitzades, tant per a grans, joves i petits, com concerts, cercavila de Gegants i Capgrossos, trobades castelleres i una cursa popular, entre d'altres, arriba la fi de la Festa Major de Santa Cristina, amb molt bones crítiques.

Durant l'últim dia de la festivitat, doncs, a la plaça del Mercat de la vila s'ha pogut veure com cada hora es feia una activitat diferent. Primer, s'hi ha organitzat un espectacle infantil amb el grup Els Superherois, a on aquests ruixaven amb aigua als pares i nens mentre ballaven una coreografia al ritme de la música.

Després, una Festa Holi, que es tracta d'una activitat amb una gran diversitat de colors, i per acabar, la cantada d'havaneres i la cançó de taverna amb el Conjunt Colla Jacomet, acompanyades de cremat per a tothom.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura